Stråtag til nybyggeri i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby

Går du og overvejer et stråtag til nybyggeri?

Så kan vi hos Tækkemand Bo Henriksen ApS hjælpe dig. Vi har over 65 års erfaring i tækkebranchen og vi har mange års erfaring med stråtag til nybyggeri. Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby.

Så hvis du søger et kompetent tækkefirma med mange års erfaring til at varetage stråtaget til dit nybyggeri, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvorfor bør man overveje stråtag til nybyg?

Et stråtag er en unik tagtype, som skaber et helt særligt og autentisk udtryk på dit hus. Det er en tagtype, der har været anvendt i årtusinder, og som stadigvæk er populær i dag, særligt i områder med et naturligt landskab som Hvide Sande, Skjern og Ulfborg.

Stråtag består af strå, som er bundet til tagkonstruktionen og formet til at skabe en tæt og holdbar overflade.

Fordele ved et stråtag til nybyg

Der er mange fordele ved at vælge et stråtag til dit nybyggeri. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige fordele:

  • Stærkt og holdbart: Selvom det kan virke som om, at et stråtag ikke ville være så holdbart som andre tagmaterialer, er det faktisk meget stærkt og holdbart. Når det er installeret korrekt af en professionel tækkemand, kan et stråtag vare i mange år.
  • Energieffektivt: Stråtag har naturlige isolerende egenskaber, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren. Dette kan resultere i lavere energiregninger, et mere behageligt hjem og kan ved de rette betingelser indgå i energiberegning..
  • Miljøvenligt: strå er en bæredygtig ressource, der kan høstes og genanvendes år efter år. Ved at vælge et stråtag til dit nybyggeri, hjælper du med at reducere mængden af affald, skadelige kemikalier og co2, der udledes i miljøet.
  • Smukt og autentisk: Stråtag har en unik og autentisk æstetik, der kan give dit hjem en helt særlig charme. Et stråtag kan også være et godt valg, hvis du ønsker at bygge et hjem, der passer til det naturlige landskab og miljøet i området.
  • Støjreducerende: Stråtag kan også hjælpe med at reducere støj fra regn og andre udefrakommende lyde. Dette kan skabe en mere behagelig og afslappende atmosfære i dit hjem.

Lad os stå for stråtag til dit nybyggeri

Når det kommer til at vælge en tækkemand til at udføre dit stråtag til nybyggeri, er det vigtigt at finde nogen, der har erfaring og ekspertise til at udføre jobbet på den rigtige måde. Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi mere end 65 års erfaring i tækkebranchen.

Vores mange års erfaring med stråtag er din garanti for, at arbejde bliver udført korrekt og med sans for detaljen. Du er derfor sikret et stråtag, som du vil have glæde af i mange år fremad.

Kontakt os og hør mere om vores stråtag til nybyg

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med stråtage i led med nybyggeri eller blot ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.