Mos på stråtage i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby

Er der kommet alger eller mos på dit stråtag?

Det er desværre et hyppigt problem, at der opstår alger eller mos på stråtage, hvis det ikke bliver behandlet for det. Selvom mos kan være med til at give stråtaget et autentisk udtryk, så har mos den uheldige egenskab, at det fastholder fugten i taget. Dette gør det svært for taget at tørre.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet mosbehandling

Når der opstår mos på ens stråtag, vil det lægge sig som et tæppe. Når dette sker, vil mosset lukke for luftgennemstrømningen mellem stråene. Dette vil resultere i, at mikroorganismer og andre bakterier har mulighed for at leve frit i det fugtige tag. 

Nu længere tid mosset får lov til at være på taget, så vil det med tiden trænge længere ind i taget. Dette vil resultere i render og fordybninger i stråene. Når mos og alger får lov til at boltre sig i taget, så vil det begynde at spise af stråene i taget. I løbet af kort tid, vil der dannes en form for kompost masse, der er meget skadelig for dit stråtag.

Få bugt med mos på taget

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS kan vi hjælpe dig af med både alger og mos. Udover dit stråtag bliver frit fra mos og alger ved en behandling, så vil det også være med til at forlænge levetiden på taget.

Vi tilbyder alge- og mosbehandling som forebyggende før der opstår mos og alger for at mindske risikoen for eventuelle alger og mos. Vi tilbyder også denne type behandling, hvis der allerede er opstået alger eller mos på stråtaget.

Kontakt os og hør mere om behandling mod mos og alger

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud på alge- og mosbehandling, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.