Brandsikring af stråtag i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby

Ønsker du af brandsikring af stråtag?

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi over 65 års erfaring i tækkebranchen. Vi står derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med brandsikring af stråtag. Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby. Så hvis du søger et kompetent tækkefirma med mange års erfaring, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Få brandsikret dit stråtag

For mange år siden var det ganske normalt at frygte, at der gik brand i ens stråtag, da der ikke var nogen form for brandsikring. Den dag i dag er der heldigvis ikke lige så stor frygt, da et stråtag den dag i dag er langt mere sikkert. 

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS anbefaler vi at man får lavet et brandhæmmende undertag for at opnå den bedst mulige brandsikring. Dette kan gøre ved hjælp af branddug, stenuld, gips, eller en fast konstruktion, som samtidig indgår i energiberegningen, der er blevet behandlet med brandhæmmende midler. Når man får lavet brandsikring, behøver man heller ikke have samme frygt for at der opstår brand, som man havde i de gamle dage. 

Spar på forsikringen med brandsikring af dit stråtag

At få brandsikret sit tag er ikke noget krav, men vi vil dog altid anbefale at man får det gjort. Vi ved godt, at det er en ekstra udgift, men vi ved dog også at det kan betale sig i det lange løb. Ydermere kan man føle sig langt mere sikker under sit nye stråtag. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på brandsikring

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud på brandsikring, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.