Kvist til stråtag i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby

Ønsker du at fuldende dit stråtag med en eller flere kviste?

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi over 65 års erfaring i tækkebranchen og vi har mange års erfaring med kviste. Vi står derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med udførelse af kviste til stråtag. Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby. Så hvis du søger et kompetent tækkefirma med mange års erfaring, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Fuldend udseendet på dit stråtag med en kvist

Uanset om der skal laves reparation af dit stråtag eller at der skal lægges et nyt stråtag, så er kvist altid en god overvejelse. En kvist er ofte med til at fuldende udseendet på et stråtag, da det skaber mulighed for gode lysforhold inde i bygningen, samt at kvisten skaber en smuk kontrast i stråtaget. En eller flere kviste er derfor en både en praktisk og visuel løsning, som man vil få glæde af i mange år.

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS bruger vi både kviste, Velux, samt andre løsninger i samarbejde med vores kunder. Hvis du mangler råd og vejledning til hvilke Velux vinduer der vil passe til dit tag, så tager vi gerne en snak med jer om dette.

Kontakt os og hør mere om vores kviste

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til kviste til stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Herunder kan du se et lille udvalg af de kviste vi har lavet gennem tiderne.