Kvist til stråtag i Skjern, Hvide Sande og resten af Midtjylland

Ønsker du at fuldende dit stråtag med en kvist?

Hos Tækkemand Bo Henriksen har vi over 65 års erfaring i tækkebranchen og vi har mange års erfaring med kviste. Vi står derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med udførelse af kviste til stråtag. Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder i Skjern, Hvide Sande og hele Midtjylland. Så hvis du søger et kompetent tækkefirma med mange års erfaring, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Fuldend udseendet på dit stråtag med en kvist

Uanset om der skal laves reparation af dit stråtag eller at der skal lægges et nyt stråtag, så er kvist altid en god overvejelse. En kvist er ofte med til at fuldende udseendet på et stråtag, da det skaber mulighed for gode lysforhold inde i bygningen, samt at kvisten skaber en smuk kontrast i stråtaget. En eller flere kviste er derfor en både en praktisk og visuel løsning, som man vil få glæde af i mange år.

Hos Tækkemand Bo Henriksen bruger vi kun af vinduer af mærket Velux. Dette gør vi fordi vi sværger ved kvaliteten og holdbarheden af dem. Hvis du mangler råd og vejledning til hvilke Velux vinduer der vil passe til dit tag, så tager vi gerne en snak med jer om dette.

Vigtige ting man bør vide om kviste i stråtage

Når man sidder med overvejelser om at få lavet eller tilføjet kviste til ens stråtag, så er det vigtigt at vide, at bredden på kvisten maksimalt må være 2 meter, og at der som minimum skal være 2 meters afstand imellem kvistene. Hvis afstanden er mindre end 2 meter, vil taget have sværere ved at tørre. Dette kan gøre at holdbarheden af taget bliver kortere.

Kontakt os og hør mere om vores kviste

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til kviste til stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Herunder kan du se et lille udvalg af de kviste vi har lavet gennem tiderne.