Reparation af stråtag i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby

Er skaden sket og har du brug for reparation af stråtag?

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af stråtag. Efter man har fået lagt et smukt, nyt stråtag, så ønsker man naturligvis, at det holder så lang tid så muligt. Man vil også helst bevare taget, så det ser ud som da det blev lagt. 

Med vores mange års erfaring kan vi sørge for at få dit stråtag til at se smukt og velholdt ud. Dette gør sig især gældende, såfremt at slidlaget på dit stråtag er i en ordentlig stand. Såfremt at stråtaget er blevet lagt ordentligt, så har det en levetid på omkring 40+ år. Dette gør sig især gældende, hvis taget er blevet vedligeholdt og eventuelt repareret løbende. 

Kontakt os og hør mere

Vedligeholdelse af stråtag

Når det kommer til vedligeholdelse af et stråtag, så er det faktisk oftest de omkringliggende omgivelser og ikke selve stråtaget, som der skal gøres noget ved. Omgivelserne har ofte stor indvirkning på tagets levetid. 

Hvis stråtaget f.eks. står i konstant skygge på grund af tætliggende bygninger eller træer, eller hvis der ikke er optimal ventilation omkring taget, så har taget svært ved at tørre, hvis det eksempelvis har regnet. Hvis taget ikke kan tørre, så er der større risiko for, at taget vil kunne rådne. 

Læs om vedligeholdelse her

Lad os stå for reparationen af dit stråtag

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi over 65 års erfaring i tækkebranchen. Vi har derfor udført utallige reparationer af stråtage igennem årene. Vi står klar til at rykke ud i hele Midtjylland samt vestkysten. Når der skal laves reparationer og vedligeholdelse, vil vi altid anbefale, at vi kommer ud og besigtiger det specifikke tag, så vi lettere kan finde ud af, hvor slemt det står til.

Kontakt os og hør mere om reparation af stråtag

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud på reparation af dit stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.