Mønning og rygning til stråtag i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby

Har du overvejet hvilken type mønning og rygning til dit stråtag?

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi over 65 års erfaring i tækkebranchen. Vi står derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med rygning og mønning af stråtag. Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder i Hvide Sande, Skjern, Ulfborg, Blåvand og Husby. Så hvis du søger et kompetent tækkefirma med mange års erfaring, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Beskyt dit stråtag

Da taget er en af de dele, der bliver udsat for vind og vejr, er det en god ide at man beskytter det ved hjælp af rygning og mønning. Det er nemlig med til at beskytte den øverste del af stråtaget. 

Få lavet mønning og rygning af stråtag i høj kvalitet

Hos Tækkemand Bo Henriksen ApS har vi mange års erfaring med mønning og rygning, og vi tør derfor godt at kalde os eksperter. Vi kan tilbyde vores kunder mønning og rygning i tørv, lyng og kobber mm. 

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dit stråtag, så står vi altid klar til at give råd og vejledning, så du får den helt rigtige løsning. 

Som stolte fagmænd gør vi alt for at vores kunder får et tilfredsstillende resultat. Vi vægter kvalitet og kommunikation mellem os og kunden højt. Dette er din garanti for, at du får et smukt og professionelt stykke arbejde, som du vil have glæde af i mange år. 

Vi vægter dine behov og ønsker højt

For os er det vigtigt, at vores kunder får opfyldt deres behov og ønsker. Det er derfor helt op til dig, hvilken type rygning og mønning du vil have. Vores fornemste opgave er at levere et smukt og holdbart resultat, som du vil have glæde af i mange år. 

Kontakt os og få et godt tilbud på rygning og mønning

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 40 44 92 14 eller sende en mail til bh@bohenriksen.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.